fbpx

Mijn Diensten

Manicure & Pedicure:

Deze behandelingen helpen om een relax gevoel te krijgen, een heerlijke behandeling voor de handen of voeten. Het knippen en vormen van de nagels, verwijderen van de dode huid en een relaxte massage. De pedicure stoel heeft ook massage standen voor de rug waardoor u extra kunt genieten. Uw handen en voeten zullen als nieuw aanvoelen.

* Niet geschikt voor diabetes patiënten.

Nagelstyling:

Heeft u slechte en zwakke nagels of breken ze af, bijten van de nagels? Dan is dit de behandeling als u mooie, sterke en lange nagels wil hebben. Natuurlijke nagels met verschillende vormen en lengte en zijn ook zeer goed te stylen met Glitters, diamant steentjes, marble, babyboom en 3D bloemen.

Ombre shading:

Dit is de klassieke wenkbrauw tattoo. Met deze techniek geef je je wenkbrauwen een scherpe en mooie uitstraling, net als wanneer je de vorm tekent met potlood en poeder alleen dan permanent. Het mooie van ombre shading is dat deze voor langere tijd houdt.

Microblading:

Deze techniek is erg natuurlijk en daarom erg geschikt voor mensen die weinig of geen haar hebben. Hierbij teken ik iedere haar apart en laat ze de richting van je eigen haar volgen, zo toont het voller en erg natuurlijk. 

Het nadeel van microblading alleen is dat het acht maanden tot een jaar houd. Daarom adviseer ik microblading samen met soft shading, dat maakt je wenkbrauwen nog steeds erg natuurlijk maar blijft wel langer tot wel twee tot drie jaar afhankelijk van je huid type.

Henna Brows:

Henna is een tijdelijke techniek om je wenkbrauwen een donkere tint en andere vorm te geven. Dus ook zeer geschikt voor een speciaal feest in het weekend.

Het is vooral geschikt voor vrouwen die al volle wenkbrauwen hebben maar het een donkerdere tint willen geven. Henna zal na één tot twee weken vervagen waarbij je dus gemakkelijk van vorm kan veranderen. Henna Brows zal wel elke twee weken een retouch nodig hebben.

Lippen contour:

Er zijn veel mensen die niet blij of gelukkig zijn met de vorm en of kleur van hun lippen. Het kan zorgen dat je er somber of verdrietig van uitziet.

Daarom is de Lippen contour tattoo de juiste keuze!

Boost je zelfvertrouwen met een mooiere vorm, vollere lippen, een mooie rood/roze kleur. Daarmee komt ieder gezicht weer als een pracht naar voren! En je straalt als nooit tevoren.

Eyeliner:

Dit is de perfecte behandeling voor diegene die in de ochtend geen tijd, geen zin hebben of geen eyeliner kunnen tekenen.

Door de permanente make-up eyeliner wordt een scherpe en dunne lijn aangebracht om een diepe look te creëren. Deze behandeling zal twee tot drie jaar blijven.

Extra informatie voor Permanente Make-up

Voor er gestart kan worden met een behandeling, zal er altijd eerst een toestemming formulier ingevuld moeten worden. Dit is een lijstje met vragen die vooral met uw gezondheid te maken hebben. Met aanleiding van de antwoorden zullen we de juiste keuzes maken en de behandeling voor u zo soepel mogelijk laten verlopen.

U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij mij voorop. Meer weten over de mogelijkheden die we voor uw gezicht kunnen betekenen? Ik licht u graag uitgebreid voor tijdens een gratis en vrijblijvend intake.

Het mooiste resultaat wordt bereikt door na de behandeling een re-touch te doen. Tussen de behandelingen zit minimaal 6 weken.

Let op! Maak na 6 tot 8 weken en uiterlijk binnen 3 maanden een afspraak voor de re-touch. Als u geen afspraak maakt hiervoor binnen de genoemde termijn geldt het als een retouch afspraak en wordt de prijslijst gehanteerd. De permanente make-up bij een andere studio/salon laten zetten? Dan zal ik bepalen van het zien van de tattoo of het een re-touch kan worden of een nieuwe permanente make-up.

* De resultaten van de behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis intake.

Belangrijk! Als u gebruik wil maken van pijnstilling tijdens de behandeling dan dient u deze zelf te verzorgen. U kunt de verdovende “Emla” crème verkrijgen via uw eigen huisarts. Volgens de richtlijnen van de GGD mag u alleen pijnstilling gebruiken op recept van een arts of U.A.D. (uitsluitend verkrijgbaar bij apotheek en drogist). Breng het middel volgens gebruiksaanwijzing aan.

 

Kijk of u geschikt bent om een Permanente make-up tattoo te nemen en download de twee documenten hiernaast. Lees alles goed en zorgvuldig door en bereid u goed voor, dit voorkomt teleurstelling als u een negatief advies krijgt in de salon bij onjuiste voorbereiding.

Contact

Michelle Vu
De Middend 102
1613 KZ Grootebroek
Nederland

Tel.: 0228 - 756 975
info@michelle-vu.com

KvK -nummer 71845267

Blijf op de hoogte!

Follow Me

Facebook
Instagram