fbpx

Mijn verhaal

Ik ben Michelle Vu, afkomstig uit Vietnam en eind 2017 naar Nederland verhuisd om hier een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik ben een permanent make-up artiest en heb tien jaar ervaring met werken in de beauty sector. Toen ik begon in een nagelsalon had ik gelijk door dat dit echt iets voor mij is, de mensen blij en mooi maken met mijn werk geeft een goed gevoel. Snel besloot ik om mezelf beter te maken, ik volgde mijn eerste permanente make-up cursus in Vietnam, bij JulieBrows, een van de bekendste permanent make-up artiesten van Vietnam. Na drie maanden in Nederland te zijn besloot ik mijn eigen salon te starten aan huis en zo is Michelle Vu ontstaan.

Ik volgde een PhiBrow cursus voor microblading bij een PhiBrow master en ik ben na anderhalve maand succesvol geslaagd en mag mezelf nu officieel PhiBrow artist noemen. Altijd vol passie, hard werkend en nooit uitgeleerd om het beste resultaat te halen. Mijn klanten blij en met een glimlach de deur uit zien gaan doet me goed en drijft me om tot het uiterste te gaan.

Begin januari 2019 ben ik geslaagd voor mijn inburgering en kan ik mij dus volledig focussen op mijn werk en een stap vooruit maken. Ik werkte tijdens mijn Nederlandse les bij een van de beste nagelsalons in Hoorn en heb hier na bijna acht maanden gewerkt te hebben weer veel werkervaring opgedaan en de nieuwe trends opgepakt. Toen besloot ik dat het tijd was om mijn salon aan huis uit te breiden met ook Nagelstyling, Manicure en Pedicure. Tijd om een pand te huren en we vonden deze prachtige plek in Stede-broec gelegen naast het winkelcentrum “Het Streekhof”. Wij zijn daar flink aan het verbouwen gegaan en een salon opgebouwd die in de toekomst mogelijkheid biedt tot uitbreiding. Ik ben trots op mijn werkplek en hoop u snel te mogen ontvangen in de salon!

Mijn behaalde certificaten

Contact

Michelle Vu
De Middend 102
1613 KZ Grootebroek
Nederland

Tel.: 0228 - 756 975
info@michelle-vu.com

KvK -nummer 71845267

Blijf op de hoogte!

Follow Me

Facebook
Instagram